top of page

КАК СТРОИМ

В детайли изчертаваме всички елементи от конструкцията, връзките помежду им и инсталациите, което гарантира предвидим и прецизен монтаж. Навлизането в най – малките детайли в процеса на проектиране е от ключово значение за безпроблемно и качествено изпълнение на строителството. Повечето време отделено при направата на проекта се изплаща с пестене на време и средства по време на изпълнението, тъй като се елиминира шанса от възникването на скъпоструващи за коригиране проблеми.

Детайлно проектиране

109_Mirovqne_Ivailo_Vulchev_CGI02_01.jpg
детайлно проектиране
бюджетиране

В DOMANIA имаме възможност да предвидим с висока точност бюджета за изграждане на желаната сграда чрез анализ на разходите за материали и труд, транспорт, механизация и др. благодарение на факта, че от проектирането до строителството, ние в DOMANIA разчитаме единствено на себе си и доверените ни партньори. Сключвате с DOMANIA договор с крайна цена, срещу която получавате дом готов за обитаване.

budget_picture.jpg

Бюджетиране в етапа на проектиране

В DOMANIA много държим на ниската консумация на енергия, затова освен на архитектурата и конструкцията отделяме голямо внимание и на част „Енергийна ефективност“, която е определяща за комфорта и разходите Ви по време на обитаване на Вашия дом. Използваме софтуер за динамичен енергиен анализ, чрез който симулираме вътрешния климат и енергийната консумация на желания дом, преди да сме заковали и един пирон.

Енергийна ефективност

Energy_Efficiency.png
енергийна ефктивност
използвани материали

Всички използвани в производствения процес материали са от реномирани производители с необходимите сертификати за качество. Това, заедно с начина по който ги комбинираме ни позволява да гарантираме дълготрайност на конструкцията и висок комфорт на обитаване на Вашия дом.

Lumber_3.jpg

Използвани материали

Всеки от модулите се сглобява в нашия цех в родопското село Елховец, община Рудозем от изсушен, импрегниран и рендосан дървен материал. Всички влагани материали са със сертификати за качество, а това как в DOMANIA ги комбинираме ни позволява да дадем 30 години гаранция на конструкцията. Степента на завършеност на модулите е много висока, на обект се изпълнява единствено фасадното покритие и покритията на стените и довършителните работи по подовете и таваните отвътре.

Производство

INSTALLATION_1.jpeg
производство
монтаж

Произведените в цеха ни сградни елементи се транспортират до строителната площадка, където с помощта на кран се монтира върху предварително изграден фундамент. В зависимост от размерите на проекта и желаната степен на завършеност, сградата може да е готова за нанасяне до 15 работни дни след началото на сглобяването.

Report-reveals-sustained-growth-in-panel

Монтаж

Дървени къщи на DOMANIA са предварително изготвени елементи в цех и са сред най – бързо строящите се сгради. Сглобяването на елементите се извършва с висока ефективност поради специално създадените условия за това и поради контролираната среда. След производството, транспортирането на цялата сграда отнема 1 – 2 дни, сглобяването на място се извършва до 1 седмица, а довършителните работи са минимални, което позволява тяхното бързо приключване.

Предимства на къщите от DOMANIA

PROSS.png
предимства
недостатъци

Гниенето, податливостта на вредители, шумоизолацията и риска от пажар са сред основните теми, считани като недостатъци на дървените къщи. Тъй като в DOMANIA ясно осъзнаваме това, знаем как да направим така, че нищо от това да не се отнася за дома Ви.

CONS.png

Недостатъци на дървените къщи

bottom of page