top of page

OUR AGENTS

ЗА НАС

Водени сме от силна амбиция и постоянство

Ние сме млад и амбициозен екип имащ за цел да помогне за налагането на модерни строителни практики в областта на строителството на еднофамилни сгради. Чрез заимстване на най – добрите и утвърдили се практики от Германия, Дания и Швеция, ние в DOMANIA искаме да предложим на клиентите си сгради с високо качество на изпълнение и висок комфорт на обитаване. Благодарение на производствения процес и детайлното проектиране имаме възможност да изпълним всичко това на достъпни цени за значително по - кратък срок в сравнение със стандартното строителство.

carpentry-tools-on-a-workbench-free-phot

Всичко от един източник

Предлагаме Ви пълен набор от услуги за завършването на дома Ви - от консултиране и подготовка на проекта до сглобяване и довършителни работи. Опитните ни специалисти предполагат високо качество на всяка фаза от строителството. 

Качествено строителство с качествени материали

Използваме единствено качествени материали, разполагащи със съответните сертификати за качество. Добре познати производители в България и чужбина като Rockwool, Knauf, Isover, EGEER и Salamander са само част от тези, на който разчитаме при направата на дома Ви.

Разчитаме на нашите доверени партньори

В DOMANIA силно държим на добрите междуличностни, колегиални и партньорски взаимоотношения. Благодарни сме на партньорите ни от Архитектурно студио "Ай Ес Пи Дигитален Дизайн" ООД, "ЙАФ България" EOOD, "Baustoff + Metall" ООД, "Фактор Трейд" ЕООД и др. за професионализма и коректността, благодарение на които имаме възможност да правим това, което обичаме.

bottom of page